ΤοποθεσίαΤοποθεσία

Οι  Βίλες Ionian ατενίζουν το Ιόνιο από τo ύψωμα της περιοχής Στουφεϊκα στις Βολίμες της Ζακύνθου.
Η περιοχή είναι γνωστή για τη φυσική ομορφιά της, τα γραφικά της τοπία και τα καταγάλανα νερά των ακτών της.  Ανέγγιχτη ακόμη από τα κοσμικά, προσφέρει την ιδανική λύση στους λάτρεις της φύσης και σε όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν στις διακοπές τους.
Στον Άγιο Νικόλαο, μόλις 5χμ από τις βίλες, μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, να πάρετε το καράβι που αναχωρεί καθημερινά για Κεφαλονιά, ή να νοικιάσετε σκάφος και να επισκεφτείτε το Ναυάγιο και τις Γαλάζιες Σπηλιές. Μπορείτε επίσης να δέσετε και το δικό σας σκάφος στην μαρίνα που διαθέτει το λιμάνι.
Σε 3 χιλιόμετρα βρίσκεται το πέτρινο πάρκο Ασκός, το ιδανικό μέρος για τους λάτρεις της φύσης. Στο Πάρκο Ασκός βρίσκονται 200.000, περίπου, αυτοφυή φυτά, θάμνοι και δέντρα, έτσι ακριβώς όπως τα χωροθέτησε η μητέρα φύση.  Ταυτόχρονα μέσα σε αυτό το χώρο θα δείτε εκατοντάδες ζώα που ζουν ελεύθερα στις φυσικές τους συνθήκες, από τα άγρια γεράκια, πολλών ειδών, έως τα αντιπροσωπευτικά θηλαστικά του νησιού, διαφόρων ειδών πτηνά, αμφίβια, έντομα και όλων των ειδών τα αυτόχθονα ζώα.
Οι πιο γνωστές παραλίες της περιοχής είναι ο Μακρύς Γυαλός, τα Ξύγκια με τα ιαματικά της νερά και ο Άγιος Νικόλαος. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν πολλές μικρές παραλίες άγνωστες στο πολύ κόσμο. Εκεί θα χαρείτε τα γαλανοπράσινα, κρυστάλλινα νερά τους και θα περάσετε ξένοιαστες στιγμές κάτω απ’ τον ήλιο.
Ποικιλία από εστιατόρια και παραδοσιακές ταβέρνες σε όλη την περιοχή θα σας προσφέρουν στιγμές ξεκούρασης και δροσιάς μόλις το χρειαστείτε.Αποστάσεις από τις Βίλες
28χμ η Πόλη της Ζακύνθου
30χμ το αεροδρόμιο
5χμ από το λιμάνι του Αγίου  Νικολάου
5χμ από την παραλία Αγίου Νικολάου
5,5χμ από την παραλία Ξύγκια
4χμ από την παραλία Μακρύς Γυαλός
5χμ από τη μαρίνα του Αγίου  Νικολάου
5χμ από το λιμάνι για Κεφαλονιά
3 μίλια από τον Άγιο Νικόλαο στις Γαλάζιες Σπηλιές
10 μίλια από τον Άγιο Νικόλαο στο Ναυάγιο
7χμ για να δείτε το Ναυάγιο από ψηλά
4χμ από το Πελιγόνι Watersport Club
10χμ από το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου
4χμ από τις Βολίμες
3χμ από το πέτρινο πάρκο Ασκός
10χμ από τις Αλυκές
12χμ από τις νεροτουλήθρες
500μ από το κοντινότερο Mini market
Στάση Λεωφορείου βρίσκεται στην είσοδο της βίλας

Η Ζάκυνθος
Ένα νησί με πολλά πρόσωπα, κοσμοπολίτικες παραλίες, παραδοσιακά ορεινά χωριά, ρομαντικές καντάδες, γοητεύει από την πρώτη στιγμή.
Παλιά κτίρια και δρόμοι με καμάρες, πυργωτά καμπαναριά και ιστορικές εκκλησίες, η κοσμοπολίτικη πόλη και οι όμορφες πλατείες. Αυτοί είναι λίγοι από τους λόγους που χιλιάδες επισκέπτες επισκέπτονται το νησί κάθε χρόνο για αυτό και έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια.
Το νησί βρίσκεται στο Δυτικό άκρο της Ελλάδας, Βορειοδυτικά της Πελοποννήσου.
Απέχει 8,5 ναυτικά μίλια από την Κεφαλονιά, 9.5 μίλια από την Πελοπόννησο και 300 χιλιόμετρα περίπου από την Αθήνα.
Γεωγραφικό πλάτος : Β 37,47 - Γεωγραφικό μήκος : Α 20,54

Η Ζάκυνθος είναι γεμάτη αντιθέσεις.  Το βόρειο και δυτικό τμήμα της είναι τα πιο ορεινό. Το ανατολικό τμήμα είναι πεδινό. Το νησί είναι ιδιαίτερα πλούσια σε χλωρίδα και πανίδα. Οι συχνές βροχοπτώσεις δημιουργούν ένα πλούσιο, κατάφυτο περιβάλλον από δέντρα και δάση.
Σε αυτά τα δάση σταματούν κάθε χρόνο τα αποδημητικά πουλιά τρυγόνια.
Στις νότιες ακτές του νησιού απλώνεται το Εθνικό θαλάσσιο πάρκο Ζακύνθου, εκεί ζει και αναπαράγεται η σπάνια θαλάσσια χελώνα Caretta-Caretta. Στις δυτικές ακτές κατοικεί η φώκια Monahus-Monahus.