ΑρχήΑρχή

Το συγκρότημα Ionia Villas αποτελείται από δύο ιδιωτικές  κατοικίες, με ιδιωτικές πισίνες χτισμένες μέσα σ’ ένα καταπράσινο τοπίο με καταπληκτική θέα στο Ιόνιο.

Η θέση Στουφεϊκα στην οποία βρίσκονται οι βίλες είναι κατάφυτη, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τον βιομηχανοποιημένο τουρισμό. Η ευρύτερη περιοχή των Βολιμών είναι γνωστή για το διάσημο Ναυάγιο και τις Γαλάζιες Σπηλιές της.
Η πανοραμική θέα των βορειοανατολικών ακτών της Ζακύνθου που προσφέρουν οι βίλες, σε συνδυασμό με την γαλήνη του τοπίου θα καταπλήξει αμέσως όλες σας τις αισθήσεις και θα σας δώσει μια νέα πνοή ζωντάνιας.
Οι βίλες βρίσκονται μέσα σε ένα ήσυχο περιφραγμένο κτήμα γεμάτο με  μεσογειακά δένδρα και παρτέρια με λουλούδια. Είναι απόλυτα εναρμονισμένες με το περιβάλλον. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ζακύνθου, οι μοντέρνες διακοσμητικές πινελιές και ο σύγχρονος εξοπλισμός, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες διακοπών. Οι βίλες είναι διακοσμημένες με κομψές αντίκες, και έπιπλα καθημερινής χρήσης, που συνδυάζουν την διακριτική πολυτέλεια και το σύγχρονο στιλ.
Προσφέρουν μοναδική φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών, διακριτική πολυτέλεια και άνεση που έρχεται σε πλήρη αρμονία με τη φυσική ομορφιά του τοπίου.
Η βίλες αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την ξεκούραση και την πολυτέλεια μέσα από την γνήσια παραδοσιακή φιλοξενία.  
Σας καλωσορίζουν και προσδοκούν να γίνουν το ιδανικό καταφύγιο ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδευτές.